Gipo
Gipo
Gipo
Gipo
Kotli in peči za centralno ogrevanje prostorov

 • Kotel na pelete Biodom 27

  BIODOM 27, je rezultat dolgoletnih investicij v razvoj ogrevalnih sistemov na biomaso in praktičnih izkušenj pri njihovi montaži in...

  V Akciji!
 • Kotel na pelete Biodom 27 Model 2010

  Posebnost modela BIODOM 27m 2010 je velika količina kotlovske vode, zaradi česar je primeren tudi za večje objekte in instalacije z velikimi...

 • Kotel na pelete Biodom 27 E

  TEHNOLOGIJA ZA MAKSIMALEN IZKORISTEK
  Biodom-ove inovativne tehnologije so vzrok za številne nove in preizkušene...

 • Kaminska peč BIODOM H-20

  Kaminska peč in kotel BIODOM H-20 združuje toploto klasične kaminske peči ter kotla centralnega ogrevanja na pelete.

 • Kaminska peč na pelete LUCA

  Kaminske peči LUCA so prava rešitev za resnično estetiko in funkcionalno ogrevanje vašega stanovanja.

 • Lesni peleti BIOPELET

  Peleti BIOPELET so visoko kakovostni proizvod narejen iz smrekovega lesa.

 • Lesni peleti BIOPELET MIX

  Peleti BIOPELET MIX  so visoko kakovostni proizvod narejen iz smrekovega lesa (80%), kateremu so dodane še druge vrste lasa.

OBVESTILO: Kot ste seznanjeni, je v minulih dneh ZVEZA ZA VARSTVO POTROŠNIKOV objavila primerjalno tabelo kakovosti ter ustreznosti pelet, kateri se pojavljajo na Slovenskem trgu.

Montaža in servis peči in kotlov
Katalog peči in kotlov Gipo
Ugodno financiranje s krediti

Nudimo vam celoten inženiring, od svetovanja do izvedbe vključno z izdelavo potrebnih projektov in pridobitev soglasij. Imamo vrhunsko usposobljene montažne ter servisne ekipe z dolgoletnimi izkušnjami ter strokovnim znanjem s področja celostnih zaključnih del na področju ogrevanja ter hlajenja.

BioLogic - TEHNOLOGIJA KI IMA SMISEL

Sistem krmiljenja BioLogic samodejno regulira - prilagaja parametre ter tako skrbi za optimalno delovanje. To pomeni, da pri spremembi pogojev, ki jih povzročajo kakovost in kurilna vrednost pelet ali sprememba vleke dimnika zaradi vremena oziroma zračnega tlaka, ne prihaja do nižjega izkoristka.

Ponujamo vam možnost UGODNEGA KREDITA za nakup kotlov BIODOM na lesno biomaso. V sodelovanju z Novo Ljubljansko banko pod posebej ugodnimi pogoji omogoči ugodno financiranje nakupa nove ogrevalne naprave BIODOM.Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.