Zelo sem zadovoljna z rezultatom, ki ja ima mezoterapija na mojem obrazu

Za mano je prva mezoterapija oziroma prvih pet posegov. Igle, s katerimi so mi vbrizgali sestavine, so bile le na začetku moteče, nato sem se pa navadila. Prvi rezultati so že vidni in mislim, da sem se popolnoma prav odločila, da najprej preizkusim, da kožo pomladi na tak način. Potem pa vidim, kaj bom v prihodnosti. Najraje bi videla, da bi bil rezultat, ki ga bo naredila mezoterapija dovolj primeren in ne bi potrebovala nobenih dodatnih posegov, ko bom starejša. 

Včeraj sem bila tudi zunaj s prijateljicami in po nekem času me je prva vprašala, kako da sem videti tako sveže, in če se, kaj takega naredila. Seveda sem z navdušenjem povedala, da je za to odgovorna mezoterapija, ki sem si jo naredila pred kratkim, in da sem res vrhunsko zadovoljna. Seveda se je potem pogovor o tem razvil v vse možne smeri, ker so vse želele čim več odgovorov o tem, kaj je to, kaj naredi, kako se izvede, ali boli in vse ostalo. Po tem pogovoru sem se počutila pravi strokovnjak, saj še sama nisem vedla, da mi je mezoterapija, kar naenkrat toliko poznana.

Upam, le da čez šest mesecev ne bom pozabila, da me mezoterapija ponovno pričakuje. Čeprav po drugi strani me pa zanima, ali bi se moj obraz vrnil v prvotno stanje, če tega ne bi obnovila. In seveda upam, da se ne v slabše stanje. Ampak ne vem. Če bi šla v to preizkušnjo, kljub temu da sem zelo finančna po naravi in rada raziskujem takšne stvari. Vseeno je to obraz in tukaj ne bi rada česa zafrknila. Če sem se že podala v takšne posege potem je bolje, da delam s tem, tako kot je treba. Sem res zelo zadovoljna z rezultatom, ki mi ga je ponudila mezoterapija in ga bom raje skrbno varovala.